Contact: 06 42 21 62 86  | info@rosannejanssen.nl 

Zakelijke bloemabonnementen

Uw bedrijfsruimte is uw visitekaartje. Bij een bloem- groenabonnement leveren we met regelmaat op een vaste dag een (zijden) bloem- en/of groenstuk voor bijvoorbeeld op de receptiebalie, in een vergaderruimte of directiekamer, in een restaurant of hotel. 

Bloemabonnementen zijn er in diverse prijsklassen en het arrangement en bloemen worden altijd geleverd in een leenvaas of op een leenondergrond. We kijken samen met u wat uw wensen zijn wat betreft de ruimte, kleuren en gebruiken de bloemen van de verschillende seizoenen.

Kosten

Als bedrijf kunt u een bloemarrangement afsluiten naar voorkeur vanaf € 20,00.
Incl. een leenvaas of -ondergrond, die bij ontvangst van een nieuw stuk weer retour gaat, zodat u bij elk vers stuk een schone vaas of ondergrond ontvangt.

Zijden bloemstukken

Wilt u langer genieten van een mooi stuk? Wij leveren ook zijden bloemen. Voor een vaste prijs leveren we dan ieder seizoen een zijdenbloemstuk en nemen het vorige bloemstuk weer mee. Voor meer informatie stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 42216286.

Bezorgen

Bezorg dag in overleg op een vaste dag.
Kosten voor het bezorgen in de gemeente Wijchen zijn kosteloos. Ik bezorg tot circa 10 km buiten het centrum van Wijchen, voor een bedrag van €5,- euro extra.